Undløse kendte deres besøgstid og tog sejren over FST: “Alle gav alt hvad de havde for holdet.”

Foto: Serie 4: Undløse BK - FST Fodbold.
Profilbillede
dato

Undløse BK tog sejren på deres hjemmebane, Undløse Stadion, da de besejrede FST Fodbold med 2-0. Hjemmeholdet dominerede kampen, hvilket resulterede i to mål.

Det første mål blev scoret i det 35. minut af Frederik Jensen for Undløse BK. Han udnyttede en god mulighed og sendte bolden i nettet, hvilket gav hjemmeholdet en tidlig føring.

Kampen fortsatte med intensitet og begge hold kæmpede hårdt for at få kontrol over spillet. Udeholdet, FST Fodbold, forsøgte at komme tilbage i kampen, men blev holdt væk fra målet af Undløse BK's solide forsvar.

I det 85. minut blev kampen afgjort, da Mathias Jensen scorede det andet mål for Undløse.

Efter kampen udtalte FST Fodbolds cheftræner, Carsten Hansen, at de mødte et tophold og at man kan have stor ære af kampen:

“De har bolden mest, men skaber ikke ret mange chancer, og det skyldes klart vores gode organisation. Vi stod godt på banen hele kampen igennem - stor ros til alle spillerne.”

Hansen fremhævede også Daniel i det centrale forsvar som dagens mand, og sagde at alle spillere gjorde sig bemærket og gav alt hvad de havde for holdet.

“Dagens mand, Daniel i det centrale forsvar, gjorde det til UG i dag. Men der er flere der gør sig bemærket. Alle gav alt hvad de havde for holdet.”

Carsten Hansen mente, at holdets opstilling, indstilling og vilje til at arbejde for hinanden var lykkedes godt i kampen. Dog mente han også, at der var plads til forbedring, især når det kom til boldomgangen. Han påpegede, at holdet nogle gange mistede bolden lidt for hurtigt, og at der var noget at arbejde på inden næste kamp.

FST-spiller, Daniel Højrup Øllegård Jensen, giver også sin reaktion på kampen:

“Vi står stærkt på banen, og holder modstanderen langt hen af vejen, væk fra store chancer. De formår alligevel putte to kasser ind, som sikrer dem en 2-0 sejr. Vi får skabt 2-3 chancer i løbet af kampen, men er ikke skarpe nok, når det gælder.”

Næste kamp for FST Fodbold er lørdag 14. oktober, hvor de skal møde Hvidebæk IF på Grønbro Stadion. Der er kampstart kl. 13:00.

Kampens resultat: 2-0 til Undløse BK
Række: Herrer Serie 4

Kilde: Cheftræner Carsten Hansen, Fuglebjerg/Sandved-Tornemark - Herrer Serie 4