To af dansk popmusiks største orkestre spiller sammen i Næstved

Foto: Grønnegades Kaserne Kulturcenter | Via Ritzau.
dato

To af de største danske 80’er og 90’er hitmakers fusionerer i 2025. Den 8. marts kan du opleve både Moonjam og Back to Back på scenen i Ny Ridehus på Grønnegades Kaserne Kulturcenter i Næstved. Billetsalget er netop startet.

Moonjams store band, som også har stærke rødder i Sneakers og Danseorkestret, har inviteret Back to Back med på en enestående pop- og rockhit-turné, der på en stort anlagt turné også kan opleves på Sydsjællands største kulturcenter den 8. marts. 

Under overskriften "ALLE SANGENE", præsenterer Moonjam og Back to Back, en uforlignelig parade af sange, alle kender fra poprockens guldalder; fra selve udspringet af den kilde, der inspirerede en hel generation af musikere til at skrive og performe med en melodisk iørefaldende musikstil, som den dag i dag stadig er vedkommende, og en del af den musikalske bagage danske musikelskere bærer med sig. 

Hitmagerne Morten og Rasmus Kærså (Moonjam), og Morten Remar og Nis Bøgvad (Back to Back) fandt hinanden, mere eller mindre tilfældigt, ved Moonjams Julekoncerter i 2023, og der stod det pludselig lysende klart, at dette match med Morten og Nis sammen med det store Moonjam-hold kunne noget helt særligt; otte musikere med en historik og et sangkatalog der rækker helt tilbage til den første Sneakers-udgivelse fra 1980, og frem til smashhittet Jonathan, og alle de andre store sange vi kender.

Der venter en storslået aften, og en helt særlig oplevelse for musikelskerne i Næstved. Billetsalget er netop startet! Find din billet på www.gkkultur.dk eller besøg billetkontoret på Grønnegades Kaserne Kulturcenter(åbent alle hverdage kl. 10-15.)

Kilde: Grønnegades Kaserne Kulturcenter
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.