Nyt fra Fuglebjerg i politiets døgnrapport

Profilbillede

Fuglebjerg er i nat nævnt i døgnrapporten fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

VORDINGBORG: Havde kanonslag og en ulovlig kniv

I forbindelse med en anden sag var politiet onsdag eftermiddag i en lejlighed i centrum af Vordingborg, og hos en 18-årig mand fandt politibetjentene ni kanonslag i en taske og en kniv med en klinge på 20,9 cm, der lå ved en seng. Begge dele blev konfiskeret, og den 18-årige blev sigtet for overtrædelse af fyrværkeriloven og knivloven.

 

VORDINGBORG: Forsøgte at stikke af på skateboard

Onsdag klokken 13.20 var en politipatrulje forbi banegården i Vordingborg, og her stod der en ung fyr med et elektrisk skateboard. Betjentene ville sikre, at han var ok, men han var ikke lige interesseret i at tale med politiet, så han stak af og løb over jernbanesporene, men gled på nogle glatte brosten. Det var en 15-årig dreng, som viste sig at være efterlyst fra et bosted, og han blev nu sigtet for ikke at rette sig efter politiets anvisninger og for overtrædelse af jernbaneloven. Herefter blev den 15-årige overdraget til bostedet.

 

NYKØBING: 24-årig anholdt efter vold og påkørsel

En 24-årig mand blev onsdag klokken 20.23 anholdt i en lejlighed i Nakskov sammen med en 21-årig kvinde. De er begge sigtet for kvalificeret vold, og den 24-årige er også sigtet for overtrædelse af straffelovens bestemmelser om at forvolde fare for liv eller førlighed. Anholdelsen skete efter et færdselsuheld tidligere på eftermiddagen, hvor en 31-årig mand tilsyneladende blev forsætligt påkørt på Lindevænget i Nykøbing. Den 31-årige mands bil blev ramt, men han kom ikke selv noget til, men kørte nordpå til Højmølle kro – forfulgt af den anden bil. På p-pladsen blev han overfaldet og fik flere slag med et bat, men gerningsmændene nåede at stikke af, før politiet ankom. På baggrund af vidneforklaringer fandt politiet i løbet af aftenen frem til de to personer i lejligheden i Nakskov. I forbindelse med anholdelsen blev to politibetjente overfaldet af en 27-årig mand, der var i lejligheden. Han blev anholdt og sigtet for vold mod politiet, og efter en afhøring på politistationen i Nykøbing blev han løsladt igen klokken 23.11.

Det overvejes i øjeblikket, om de to andre anholdte skal fremstilles i grundlovsforhør.

 

SLAGELSE: To drenge havde tasken fuld af kanonslag

Onsdag eftermiddag kørte en politibil i Torvegade i Slagelse, og synet af politiet fik to drenge til at stikke i løb. Det vakte betjentenes opmærksomhed, og de fik standset drengene, som undervejs havde smidt en taske fra sig. I tasken var der omkring 300 kanonslag, og de to drenge, som er 12 og 14 år gamle, blev fulgt hjem til forældrene, hvor de blev afhørt i overværelse af en repræsentant for de sociale myndigheder. De ulovlige kanonslag blev konfiskeret på stedet.

 

SLAGELSE: 16-årig sigtet for at sælge stoffer

Politiet standsede onsdag klokken 19.37 en 16-årig dreng på Rådhuspladsen i Slagelse. Et gennemsyn af hans taske afslørede, at han havde seks små poser med i alt 10,5 gram skunk, en digitalvægt og et kontant beløb på sig. Den 16-årige blev anholdt og sigtet for salg af euforiserende stoffer, og en efter en afhøring på politistationen i Slagelse blev han løsladt igen klokken 21.37. De sociale myndigheder er underrettet om sagen.

 

NÆSTVED: Måtte springe for livet

Onsdag klokken 19.52 så en politipatrulje, der kørte på Østre Ringvej, en mørk BMW stationcar, der overhalede i en svingbane, og betjentene besluttede sig for at standse bilisten. Bilen fortsatte imidlertid sin kørsel ad Østre Ringvej, og i krydset ved Ringstedgade kørte han over for rødt. Kørslen fortsatte ad Ringstedgade og Holsted Alle med meget høj hastighed, videre ad Fensmarkvej, og bilen kørte ud for rødt lys ved Østre Ringvej, hvor betjentene imidlertid tabte bilen af syne. Kort efter indløb en anmeldelse til politiets vagtcentral om, at en familie, der gik tur på Militærvej, måtte springe for livet, da BMW'en kom ræsende mod dem. Heldigvis blev ingen ramt. Bilen blev kort efter fundet forladt på Smedevej.

Den blev beslaglagt af politiet med henblik på konfiskation, da der er tale om vanvidskørsel, og en afhøring af bilejeren, der er fra Næstved, har foreløbigt ikke kunnet kaste lys over, hvem der har kørt bilen. Sagen efterforskes som en overtrædelse af straffelovens bestemmelser om at fremkalde fare for andres liv eller førlighed, og politiet hører gerne fra evt. vidner, der har oplysninger til sagen. Ring til politiets servicecenter på tlf. 1-1-4.

 

SLAGELSE: Der lugtede af hash

Politiet tjekkede onsdag klokken 20.06 en bil, der holdt på en p-plads på Willemoesvej i Slagelse. Der var tre personer i bilen, som lugtede kraftigt af hash. En 29-årig mand, der sad i bilen, havde en mindre klump hash på sig, og han blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

 

 

 

 

INDBRUD

Politiet har i det seneste døgn modtaget følgende anmeldelser om indbrud i privat beboelse:

 

By Vej Tidsrum Udbytte
Faxe Roholtevej Onsdag klokken 16.36 Ikke stjålet noget
Næstved Elmeparken Fredag klokken 15.30 – onsdag klokken 15.10 Kontanter og parfume
Næstved Elverdalen Onsdag klokken 17.30 En trådløs højttaler
Næstved Omøvej Fredag klokken 16.26 – onsdag klokken 11.25 Ikke gjort op hvad der er stjålet
Præstø Egebjergvej Mandag klokken 13.00 – onsdag klokken 20.00 En PH-lampe

 

 

HASTIGHEDSKONTROLLER

Politiet har i det forgangne døgn haft følgende hastighedskontroller:

 

By Vej Tid Type Kontrollerede Fartbilister Tilladt Hurtigste Klip
Faxe Vemmetoftevej Onsdag klokken 9.18-13.20 ATK 115 12 50 km/t 75 km/t Et klip
Korsør Skovvej Onsdag klokken 13.43-17.00 ATK 785 11 60 km/t 80 km/t -
Sorø Kalundborgvej Onsdag klokken 16.06-21.45 ATK 498 46 60 km/t 99 km/t Fire klip
Vemmelev Borgergade Onsdag klokken 18.06-19.32 ATK 38 1 50 km/t 64 km/t -

 

 

 

FÆRDSELSKONTROLLER

I det seneste døgn har politiet haft følgende færdselskontroller:

 

By Vej Tidspunkt
Fuglebjerg Slagelsevej Onsdag klokken 19.20-21.20 Ingen sager
Nakskov Højrebyvej Onsdag klokken 11.45-13.45 Fem blev sigtet for at bruge håndholdt mobil under kørslen
Nykøbing Engboulevarden ved Cementen Onsdag klokken 14.30-15.30 En blev sigtet for ikke at have mærket sin firmabil med CVR-nummer
Næstved Havnegade Onsdag klokken 22.20-23.20 Ingen sager
Næstved Vordingborgvej Onsdag klokken 23.20-0.30 En blev sigtet for kørsel uden førerret og for narkokørsel og bilejeren blev sigtet for at overlade sin bil til en person uden kørekort
Søllested Højrebyvej Onsdag klokken 16.00-18.00 Ingen sager

 

Husk, at det er muligt at bestille en færdselskontrol på politiets hjemmeside.

 

 

 

PÅVIRKEDE TRAFIKANTER

I det seneste døgn har politiet standset følgende påvirkede trafikanter:

 

By Vej Tidspunkt Person Sigtet for
Haslev Stadionvej Onsdag klokken 9.34 28-årig mand fra Albertslund Spiritus- og narkokørsel
Næstved Farimagsvej Torsdag klokken 1.42 28-årig mand fra Næstved Spirituskørsel
Næstved Vordingborgvej Torsdag klokken 0.00 21-årig mand fra Næstved Narkokørsel og kørsel uden førerret

 

 

 

 

 

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.
Kilde: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi