Næstved Kommune lancerer nyhedstjeneste og forbedrer interaktion med borgerne

Foto: Næstved Kommune.
dato

Gør dig klar til en mere interaktiv kommunikation med Næstved Kommune

Næstved Kommune giver nu borgerne mulighed for at blive løbende opdateret med nyheder direkte via abonnement. Ved at tilmelde sig denne service, vil man modtage relevante informationer og nyheder fra kommunen. Kommunen sætter en ære i at behandle abonnenters data med stor forsigtighed og respekt for persondataforordningen, og der er altid mulighed for nemt at afmelde abonnementet igen.

Skulle man støde på fejl under tilmeldingsprocessen til nyhedsbrevet, er det muligt at forsøge igen, eller vælge at lukke tilmeldingsboksen og prøve på et senere tidspunkt. Kommunen har også udarbejdet en grundig persondatapolitik specifikt for abonnenter, så alle kan føle sig sikre ved tilmelding.

Når det gælder byrådsmøder i Næstved Kommune, leveres der adgang til såvel dagsordner som protokoller, der kan findes både på Rådhuset i Teatergade, kommunens biblioteker og online fra onsdag eftermiddag før mødedagen. Referater fra møderne vil også være tilgængelige online den efterfølgende onsdag. Interesserede borgere har desuden mulighed for at følge byrådsmøderne online gennem live streaming og videooptagelser af tidligere møder eller ved at følge med på kommunens Facebook-side.

Det er også værd at nævne at ordinære byrådsmøder indledes med en spørgetid på op til 30 minutter fra kl. 18.30. Borgerne opfordres til at indsende deres spørgsmål senest en uge før mødet, hvis de ønsker svar. Det understreges, at spørgsmålene bør omhandle kommunale anliggender og ikke personlige spørgsmål eller fortrolige sager. Dette tidsrum er ikke beregnet til fremsættelse af personlige synspunkter.

Med disse initiativer styrker Næstved Kommune dialogen med sine borgere og tilbyder forskellige platforme for interaktion og information. Det er en åben invitation til alle borgere om at blive mere engagerede i det kommunale liv.

https://www.naestved.dk/nyheder/nyheder-2024/byraadsmoede-2-april

Kilde: Næstved Kommune