Næstved kommune lancerer nyhedsabonnement og indbyder til dialogmøde for små håndværkerprojekter

Foto: Næstved Kommune.
dato

Få seneste nyt direkte: Abonner på nyheder fra kommunen og deltag i markedsdialogmøde for håndværkerydelser

Næstved Kommune tilbyder nu indbyggerne en nem og effektiv måde at holde sig opdateret på kommunens nyheder ved at abonnere på nyhedsbreve. Interesserede kan nemt tilmelde sig og vil efterfølgende modtage en aktiveringsmail for at bekræfte deres abonnement. Kommunen lægger stor vægt på korrekt og forsvarlig håndtering af alle abonnenters data, og det er muligt at afmelde nyhedsservice på ethvert tidspunkt, hvis man ikke længere ønsker at modtage oplysningerne.

Ved tilmelding kan enkelte tekniske fejl opstå, som kan kræve, at man genforsøger eller afslutter processen. Men når abonnementet er bekræftet, bliver man tilføjet til kommunens abonnementsliste og vil modtage de seneste nyheder og opdateringer direkte i sin indbakke.

For interesserede i kommunens udvikling inden for bygge- og anlægsbranchen, inviterer Næstved Kommune til et markedsdialogmøde angående udbud af nye rammeaftaler for håndværkerydelser. Mødet finder sted den 5. april 2024 fra 12.00 til 14.00 i Musikstalden på Grønnegade 10. Det retter sig mod opgaver under 300.000 kr. og vil omhandle driften og vedligeholdelsen af kommunale bygninger inden for forskellige fagentrepriser.

Formålet med mødet er at fremme samarbejdet med det lokale erhvervsliv, skabe optimale rammeaftaler og sætte fokus på vigtige områder som grøn omstilling og inddragelse af lærlinge. Rammeaftalerne forventes udbudt ultimo april 2024. For at deltage i mødet skal interesserede tilmelde sig senest den 3. april ved at kontakte Chanette Lyngsåe. Er man forhindret i at deltage fysisk, vil der være mulighed for online deltagelse.

Dagsordenen for mødet vil blandt andet indeholde en velkomst, overvejelser omkring det kommende udbud, fokus på grøn omstilling og lærlinge, samarbejdsaspekter samt en mulighed for at give input til udbuddet fra markedets side. Dette møde fungerer som en vigtig platform for dialog mellem kommunen og det lokale erhvervsliv, og det anbefales at tilmelde sig, hvis man ønsker at bidrage til og høre mere om fremtidige samarbejder.

https://www.naestved.dk/nyheder/nyheder-2024/markedsdialogmoede-omkring-nyt-haandvaerkerudbud

Kilde: Næstved Kommune