FST tog revanche over Gørlev i målrigt opgør: “Der var ekstra ild i øjnene på drengene“

Profilbillede
dato

FST Fodbold vandt en imponerende sejr på 5-2 over Gørlev IF i onsdagens fodboldkamp, og selvom det var hjemmeholdet, der kom bedst fra start, så formåede FST at imponere.

I det 14. minut scorede Mads Larsen for Gørlev IF og bragte hjemmeholdet foran med 1-0. Men udeholdet, FST Fodbold, lod sig ikke slå ud og svarede hurtigt tilbage.

I det 28. minut udlignede Kasper Holdt for FST Fodbold, og i det 39. minut tog de føringen med en scoring fra Patrick Svarrer. Holdet fortsatte med at dominere kampen, og i det 69. minut øgede Claus Bergstrøm føringen til 3-1.

Gørlev IF gav dog ikke op, og i det 75. minut reducerede Sammy Christensen til 3-2. Håbet om en udligning blev dog hurtigt knust, da Nicholas Mortensen scorede for FST Fodbold i det 83. minut og Daniel Jensen cementerede sejren med endnu et mål i det 88. minut. Slutresultatet blev dermed 5-2 til FST Fodbold.

Efter kampen udtalte FST Fodbolds spillende holdleder, Søren Larsen, at holdet var ekstra motiveret til at vinde kampen, da de tidligere havde spillet en hård kamp mod Gørlev IF, der endte uafgjort.

“Vi møder et hold, vi har mødt mange gange før. Sidste sæson spillede vi en hård kamp mod dem, der endte 4-4 i 97 min. Det gjorde nok, at der var ekstra ild i øjnene på drengene, og man ville gøre alt for at vinde kampen. Alle kæmpede for hinanden, og selvom vi kom bagud tidligt i kampen, var gejsten høj og man viste bare, at det hold, der ville det mest, ville gå hjem med sejren.”

Han roste holdets indsats og fremhævede især Nikolaj Skov, Patrick, Klinker, Yohannes og anfører Daniel for deres præstationer. Han pegede dog på Nicholas Mortensen som "man of the match" for hans evne til at bevare roen og score et fantastisk mål.

Larsen var tilfreds med holdets præstation og mente, at de lykkedes med alle aspekter af spillet. Han fremhævede især de præcise afleveringer og skud på mål. Holdet viste også stor kampgejst og kæmpede for hinanden til det sidste.

FST Fodbold-spiller, Sebastian Kornum, giver også sin reaktion på kampen:

“Vi rejste os efter en utrolig svær sæson. Vi har tidligere mødt Gørlev i andre sæsoner, så vi kendte deres svagheder. Vi udnyttede vores chancer til fulde, til trods for vi fik to gule kort. Overordnet set, en suveræn holdindsats!”

FST Fodbold kan nu se frem til et rivalopgør på hjemmebane mod Eggeslevmagle, hvor de også fejrer klubbens 20-års jubilæum ved at give gratis grillpølser ud til alle.

Næste kamp for FST Fodbold er lørdag 28. oktober, hvor de skal møde Eggeslevmagle FK på Grønbro Stadion. Der er kampstart kl. 13:00.

Kampens resultat: 2-5 til FST Fodbold
Række: Herrer Serie 4

Kilde: Spillende holdleder Søren Larsen, Fuglebjerg/Sandved-Tornemark - Herrer Serie 4