FST Fodbold runder sæsonen af med en sen scoring og kan gå på vinterferie med remis

Foto: Fuglebjerg/Sandved-Tornemark.
Profilbillede
dato

FST Fodbold og Eggeslevmagle FK spillede en spændende fodboldkamp på Grønbro Stadion, der endte uafgjort med et resultat på 2-2.

'Udeholdet, Eggeslevmagle FK, kom først på måltavlen i det 15. minut, da Alex Zlatan scorede og bragte dem foran med 1-0. Hjemmeholdet, FST Fodbold, formåede dog at udligne i det 28. minut, da Daniel Jensen scorede og fik kampen tilbage på lige fod med 1-1.

I anden halvleg var det igen udeholdet, der kom foran. I det 68. minut scorede Jonatan Holm og bragte Eggeslevmagle FK på 2-1. Det så ud til, at de ville tage sejren med hjem, men i det 94. minut formåede FST Fodbold at udligne. Patrick Svarrer scorede det afgørende mål, der sikrede hjemmeholdet et point og at slutresultatet blev 2-2.

Efter kampen udtalte FST Fodbolds cheftræner, Carsten Hansen, at han var skuffet over holdets præstation.

"Min umiddelbare følelse efter kampen er, at vi spillede en dårlig kamp, men fik alligevel point."

Carsten Hansen fremhævede også nogle af holdets spillere, der gjorde en god indsats.

"Vores man of the match var Daniel i det centrale forsvar, der spillede en stor kamp. Han var altid rolig og forudseende. Bjarke Jørgensen på midtbanen spillede sig også op som kampen skred frem med mange erobringer og en fin arbejdsindsats. Nikolay Skov bidrog også med mange fine aktioner og en kæmpe arbejdsindsats både defensivt og offensivt."

Hansen erkendte dog også, at der var mange områder, der skal forbedres op til foråret.

"Vores boldomgang er for dårlig, vi smider alt for mange bolde væk, træffer for mange dårlige beslutninger og løber ikke nok uden bold. Vores opdækning kan helt klart også gøres bedre."

FST Fodbold-spilleren, Daniel Jensen, giver også sin reaktion på kampen:

"Vi spiller godt i få perioder. Når vi sætter et par hurtige 1-2 afleveringer sammen. vi kommer frem til chancer, men får ikke puttet dem ind bag keeperen idag.  Vi står godt på banen, men laver 2 fejl som koster os dyrt i dag."

"Vil gerne fremhæve Claus som spillede en solid angriber. Han er god til komme imod og holde på bolden. Han skaffer et straffe som, jeg selv sætter sikkert ind! Vi er bare glade for vi får scoret i det 94 minut til 2-2. Det vist det eneste gode vi kan tage med fra i dag."

Kampens resultat: 2-2
Række: Herrer Serie 4

Kilde: Cheftræner Carsten Hansen, Fuglebjerg/Sandved-Tornemark - Herrer Serie 4