FST Fodbold fik en sand lussing men gav aldrig op

Foto: Fuglebjerg/Sandved-Tornemark.
Profilbillede
dato

Raklev GI og FST Fodbold stod over for hinanden i ved Røsnæshallen. Hjemmeholdet viste sig dog at være dominerende og vandt kampen med en overbevisende sejr på 10-1.

Efter kampen udtrykte Søren Larsen, den spillende holdleder for FST Fodbold, sin skuffelse over resultatet. Han påpegede, at selvom holdet faktisk kunne spille op med Raklev, blev de hårdt ramt af en svækket bagkæde og en målmand, der var ude af form.

“Vi taber 10-1 til et hold, vi faktisk godt kan spille op med. En meget svækket bagkæde og en målmand, der var helt ude af form, gjorde desværre rigtig ondt på os. Ud af de 4, der plejer at starte fast nede bagved, var der kun 1, der var med på holdet. Ellers fik vi holdt den godt i egne rækker, gode kombinationer og fik Raklev til at skulle jagte bolden.”

“Afslutningsmæssigt har vi meget, vi skal arbejde på. De få, der var inde for rammen, smed Raklevs målmand den ene flotte redning efter den anden. Fejlafleveringer og manglende genpres i momentet gjorde, at Raklev fik rigtig mange kontraløb, og farten var der ikke i vores forsvar til at kunne følge dem til dørs. Også må man give dem, at stort set alt, hvad de sparkede på, gik bare ind.”

Kun én ud af de fire sædvanlige forsvarsspillere var tilgængelig til kampen. Trods dette formåede FST Fodbold at holde bolden i egne rækker, skabe gode kombinationer og tvinge Raklev til at jage bolden.

Søren Larsen fremhævede også tre spillere fra sit hold. Yohannes, der spillede sin første kamp i lyseblåt, blev rost for sine gode kombinationer og evnen til at skabe chancer. Møffe, der spillede som back for første gang, blev anerkendt for sin flotte præstation, selvom resultatet ikke afspejlede det. Nicholas scorede holdets eneste mål på et hovedstød efter et hjørnespark og kæmpede hårdt til det sidste.

Selvom der var positive aspekter ved FST Fodbolds præstation, var der også områder, der skulle forbedres inden næste kamp. Søren Larsen nævnte behovet for bedre genpres, afvikling og afslutninger i angrebsspillet samt en større afstand mellem kæderne.

FST Fodbold-spiller, Sebastian H. Kornum, giver også sin reaktion på kampen:

“Trods nederlaget, formår vi ikke at give op. Vi kæmper til det sidste, men heldet er på ingen måder med os i denne kamp. Der er massere at arbejde videre på!”

Næste kamp for FST Fodbold er lørdag 9. september, hvor de skal møde Dianalund IF (2) på Grønbro Stadion. Der er kampstart kl. 13:00.

Kampens resultat: 10-1 til Raklev GI
Række: Herrer Serie 4

Kilde: Spillende holdleder Søren Larsen, Fuglebjerg/Sandved-Tornemark - Herrer Serie 4