En sejr og et nederlag for FST-herrerne i sidste uge

Foto: Fuglebjerg/Sandved-Tornemark.
Profilbillede
dato

Onsdag aften i sidste uge var scenen sat på Grønbro Stadion, da FST Fodbold sendte Dianalund IF (2) hjem med et 1-0-nederlag.

Derfor var det også en glad og tilfreds FST Fodbold-cheftræner, der udtalte sig til VORES Fuglebjerg efter kampen.

“Stor lettelse og glæde over at vi vinder kampen, set i lyset af vores sidste to kampe. Kæmpe tommelfinger op til alle omkring holdet,” siger Carsten Hansen.

Hvad var det der fungerede for jer?

“I perioder med vores pasnings spil og vores hurtige omstillinger / kontra virkede fint og i store dele af kampen syntes jeg at vi står rigtigt på banen.”

Larsen fremhævede også nogle af holdets nøglespillere i kampen. Debutant Alexander Barner blev udnævnt som dagens mand for sin solide præstation i det centrale forsvar. Holdets kanter blev også rost, sammen med målscoren Sebastian Klinker

“Dagens mand blev Alexander Barner , det var hans første kamp for FST og han gjorde det rigtig godt i det centrale forsvar. Vores to kanter med god fart i støvlerne og selvfølgelig vores målscore Sebastian Klinker. Men alle bidrager til sejren med alt hvad de har.”

FST-spiller, Nikolaj Skov, giver også sin reaktion på kampen:

“Vi havde noget at bevise ovenpå vores seneste kamp, og det kunne man se på alle mand fra første fløjt. Der var gnist, gejst og vilje hele vejen rundt. Selvom vi mødte et fysisk stærkt hold der stod godt på banen, formåede vi at neutralisere dem i langt størstedelen af kampen med vores eget spil.

“Da vi ikke formår at putte flere af vores mange flotte opspil i kassen, forbliver kampen åben til det sidste. Modstanderen får i det 90. minut et frispark på kanten af feltet, som vores keeper mirakuløst redder efter en afretning. Det var en af dem man normalt kun ser i tv. Kæmpe ros hele vejen rundt, der var også et par nye ansigter med som leverede en yderst godkendt præstation.”

Kampens resultat: 1-0 til FST Fodbold 
Række: Herrer Serie 4

Mål
25' 1-0 Sebastian Klinker

Et efterfølgende nederlag til Slagelse
Lørdag den 16. september fik FST Fodbold besøg af B. 73, Slagelse. Igen var der kun et enkelt mål i kampen, men denne gang var det desværre ikke til FST.

Det var nemlig B73, der scorede kampens enlige mål, da Magnus Bechmann fik bolden i kassen efter lidt over en times spil.

Det blev dermed til tre point i sidste uges to kampe for FST-herrerne.

Deres næste opgave er på søndag, den 24. december, hvor holdet skal møde Vemmelev Boldklub på udebane.

Kampens resultat: 0-1 til B73
Række: Herrer Serie 4

Mål
63'0-1Magnus Bechmann.

Kilde: Cheftræner Carsten Hansen, Fuglebjerg/Sandved-Tornemark - Herrer Serie 4