Støtte søges til kærlig og charmerende 7 årig pige

Profilbillede
dato

Om opgaven

Vi søger en pålidelig og omsorgsfuld medarbejder til at støtte en 7-årig pige med cerebral parese. Din primære opgave vil være at assistere pigen med dagligdagsaktiviteter og ledsage hende på oplevelser uden for hjemmet. Hun har brug for støtte fra en voksen, men har lært at gøre de fleste ting selv. Der vil være personlig pleje i forbindelse med toiletbesøg og hjælp til påklædning. Der kan forekomme aktiviteter ud af huset sammen med pigen! 

Om dig

Vi søger dig, der er tålmodig, rolig og har en respektfuld tilgang til at arbejde med børn. Ydermere har du evnen til at skabe en stabil og tryg atmosfære samt at tilpasse dig efter pigens behov.

Arbejdstider

Du vil arbejde en fast ugentlig arbejdsdag, som vil variere fra uge til uge. Typisk vil det være en eftermiddag fra kl. 14:00 til 17:00 samt en weekenddag.

Vi tilbyder 

Du bliver en del af en ambitiøs virksomhed med en masse engagerede medarbejdere. Du har en fast rådgiver, som du altid kan få sparring hos. Udenfor kontorets åbningstid er der altid en bemandet vagttelefon, så du er aldrig alene. Løn og pension i henhold til Landsoverenskomst for handicaphjælp i borgers eget hjem (minus BPA) indgået mellem FOA og Dansk Erhverv. Du er dækket af DUOS’ ansvars- og arbejdsskadeforsikring og sundhedsforsikring er en del af din pensionsordning. Du modtager relevant introduktion og løbende opkvalificering - og så kan du slet ikke undgå at udvikle dig både personligt og fagligt, når du arbejder med mennesker hos os i DUOS. 

Vil du være vores nye kollega?

Så send en ansøgning via linket. Du skal have en profil på mit.duos.dk og være logget ind for at søge. Vi holder samtaler løbende, send derfor gerne din ansøgning med det samme. Tiltrædelse snarest muligt. Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Anika Christiansen på 3634 4990. Du kan altid finde svar på generelle spørgsmål her: FAQ

Vi er mennesker, der hjælper mennesker 

I DUOS hjælper vi mennesker i hverdagen, støtter dem i svære situationer og bidrager til deres trivsel og livskvalitet. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at det er afgørende at sikre det rette match mellem medarbejder og borger, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske.

Læs mere om DUOS på www.duos.dk

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Næstved Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (3-3 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

DUOS A/S, Paradisæblevej, 2500 Valby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 03-07-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6045597

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet