Spændende kombineret butik- og lagerassistent søges hos Lundemøllens Rideudstyr

Profilbillede
dato

Kombineret butik / lager assistent.

Er du vores nye kollega?
Skal du have fingrene i en af vores attraktive stillinger, så har du nu chancen for en stilling med kombineret butik / lager funktion. Denne kombinerede funktion hos Lundemøllens Rideudstyr er en utrolig spændende jobfunktion og du får lov at være med til at være en vigtig spiller ”hvor det sker” i både butik og webshop.
 
En vigtig medarbejder
Du kan forvente en vekslende hverdag fyldt med udfordringer og godt kollegialt samarbejde i et tæt medarbejderteam fyldt med energi og gå-på-mod. 
Som kombineret butik- lagerassistent i Lundemøllens rideudstyrsafdeling varetager man flg. Opgaver:

  • På faste og/ eller travle dage hjælper du lagerteamet med webshopordrer + forefaldende opgaver
  • Ekspedition af kunder
  • Opfyldning i butikken
  • Digital lagring og behandling af indkomne hestefoder og fodertilskud, opsætning af udstillinger med små poser og spande samt håndtering af datovarer/oprettelse i systemerFor at få succes i jobbet er det afgørende at du er:

-    Selvstændig, moden og initiativtagende
-    loyal og fleksibel og vigtigst af alt – mødestabil.
-    Meget serviceminded og engageret i kunderne og forretningsgangen
-    bærer et højt ambitionsniveau i forhold til kundeservice
-    Teamplayer

-    Kan arbejde hurtigt og effektivt


Vi forventer at du engagerer dig i dit arbejde, er 100% mødestabil, frisk og smilende samtidig med at du er en ”teamplayer”. Du skal være initiativrig og kunne arbejde selvstændigt i det daglige. Det er et krav at du har/har haft hest og dyrket hestesporten på et rimeligt niveau og har kendskab til de forskellige mærkevarer etc. indenfor rideudstyr. Du skal mestre brug af IT på et rimeligt niveau. Det er en fordel men ikke et krav at have erfaring fra butiksarbejde, men du skal have karisma og lyst til at arbejde i butik og være nem at omgås. Du vil arbejde tæt med 8 andre kollegaer i rideudstyrsafdelingen og flere i andre afdelinger, i alt 14 fuldtidsmedarbejdere + ungarbejdere og weekendarbejdere.

 

Om Lundemøllen Rideudstyr

Lundemøllen driver en af de mest succesfulde ”omnichannels” i rideudstyrsbranchen i Danmark hvor der både er fysisk butik og webshop. Der er 8 fuldtidsmedarbejdere i rideudstyrsafdelingen som arbejder med kundeservice, butik, marketing, webshop, modtagelse af varer samt afsendelse af pakker i webshop afdelingen.
 
Løn og ansættelsesforhold
Ansættelse som funktionær. Ansættelse på 30-37 timer. Afhængig af ønske/match.
Du skal være indstillet på arbejdstider indtil kl. 17.00 på hverdage, fast vagt første lørdag i måneden. Kl. 9.00-13.00. Der kan være ekstra åbent i butikken i de sidste weekender i december hvor vi deles om søndagsvagterne. Mødetider i hverdagene kl. 9.00-17.00 og lørdage kl. 9.00-13.00. I forbindelse med kampagner og højtider (fødselsdage, jul, påske, Black Friday etc.) Forekommer der ændrede arbejdstider med mødepligt. Der kan ligeledes forekomme vikardækning andre steder i butikken hvor der mangler en ekstra hånd i travle perioder.

Ansøgningen
I din ansøgning vil vi gerne høre om dit faglige kendskab til heste og rideudstyr, og hvilken erfaring du har fra butik i forhold til salg og kundeservice, samt på hvilken måde du mener du kan bidrage til butikkens daglige drift. Butikserfaring er en fordel. Ansættelse 1. september eller hurtigst muligt for den rigtige.
Ansøgningsfrist torsdag d. 8. august 2024.
Ansættelsessamler forventes at finde sted i uge 33
Ansøgning sendes til mail: job@lundemoellen.dk. Mærket ”rideudstyrsbutik” Ansøgere kan forvente at få svar når stillingerne er besat, eller indenfor en måned efter ansøgningsfristen.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Næstved Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Lundemøllen A/S, Fuglebjerglundvej, 4250 Fuglebjerg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 08-08-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6079236

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet